قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۱/۰۶ - ۱۲:۳۲

فرار برزیل از شکست در دقیقه 90

در شبی که سرمربی پیشین چلسی برای نخستین بار پس از اخراجش دوباره به خانه آبی‌های لندن بازگشت، برزیل برابر روسیه تن به تساوی داد.

فرار برزیل از شکست در دقیقه 90

 

به گزارش سراج24 در روزهایی که توجه دنیای فوتبال به رقابت‌‌های ملی و مقدماتی جام جهانی 2014 است، میزبان این رقابت‌ها نیز با برگزاری دیدارهای دوستانه سعی در ارتقای عملکرد خود داشته است.
 
شاگردان لوئیز فیلیپه اسکولاری که چند روز پیش برابر ایتالیا به میدان رفتند و برابر قهرمان جام جهانی 2006 به تساوی 2-2 بسنده کردند، شب گذشته (دوشنبه) یک بازی دوستانه دیگر برابر تیم ملی روسیه انجام دادند و در این دیدار هم به نتیجه مساوی 1-1 رضایت دادند.
 
در این بازی که لوئیز فیلیپه اسکولاری سرمربی نام آشنای برزیلی‌ها برای نخستین بار از زمان اخراجش از چلسی در اواخر سال 2009 در ورزشگاه استفوردبریج لندن حضور پیدا می‌کرد،‌ در شرایطی به تساوی قناعت کرد که تیمش تا واپسین لحظات بازی از روس‌ها عقب بود. 
 
برزیلی‌ها از دقیقه 73 با گلی که فایزولین برای روسیه به ثمر رساند عقب افتادند اما به لطف گلی که «فرد» در دقیقه 90 به ثمر رساند، از شکست گریختند. این دومین بازی متوالی است که این بازیکن برای تیمش گلزنی می‌کند.
 
در دیگر بازی دوستانه‌ای که شب گذشته انجام شد، کانادا برابر بلاروس با نتیجه 2 بر صفر شکست خورد.
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۹
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••